juuni 02, 2008

Varem või hiljem tuleb ära käia







2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Nao vou descutir com voce,sobre a forma de meu trabalho ou algo parecido.Sabemos que o desespero transforma-se em loucura,entao meu pikk S lhe peco para retirar essas informacoes publicadas site ou blog. Como seu nome S esta suja no mundo da capoeira, por muitos te querem o mal nao ataque outros sem que voce conheca o terreno. PIKK S, ei ole graduado L, e sim GRADUADO LIGEIRINHO.

Sven ütles ...

Kuna blogi on eestikeelne, tõlgin ära kommentaari, ehkki see on postitatud vale kande kohta.

"Ei hakka arutama sinuga oma töö vormi või millegi sellise üle. Teame, et meeleheide muutub hulluseks, nii et mu pikk S, palun sind eemaldada info, mille oled publitseerinud oma saidil või blogis. Kuna su nimi S on capoeiramaailmas määrdunud, sest paljud tahavad sulle halba, ära ründa teisi, ilma et tunneksid pinda. PIKK S, ei ole graduado L, vaid GRADUADO LIGEIRINHO."

Esiteks aitäh pikema vastuse eest kui seda võimaldas meie lühike telefonivestlus.
Teiseks soovitan taas kord mitte vihjata enda üleolekule, olgu siis kaaskannatajate arvu või minu isikuomaduste/teadmiste hea tundmise poolest.
Kolmandaks on määritud mitte kellegi nimi konkreetselt, vaid capoeira nimi Eestis.
Neljandaks soovitan sul kirjutada väike selgitus (vabandada pole vaja) kuhugi (nt oma kodulehele) selle kohta, et olid nt unustanud mainida, et enne sind Eestis ka capoeiraga tegeleti, kes tegeles ja miks sa ilusat kunsti capoaeroobika ja veecapoeiraga lörtsid (ma saa aru, et raha pärast, aga hea oleks seda ikkagi sinu suust kuulda).

Jõudu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...