juuni 03, 2008

Kelle käes on vale jalad?

Vale helistas ja nõudis vastuväitena oma jalgu tagasi..

Minu käes enam ei ole, nüüd on need kõigi omad

Paar õpetlikku lugu ka siinkohal M Decanio raamatust:
Kord leidis M Decanio oma õpetaja M Bimba kodus värvipottide keskelt. Meister oli hankinud omateada usaldusväärse mehe käest suure hulga head majavärvi, millega kavatses järgmisel päeval oma elamu kenamaks teha. Kui koos potte avama asuti, selgus, et nõudes oli vaid vilets lakk.
Teisel korral oli M Bimba ostnud väga väikse raha eest maja, millest kavatses teha uue akadeemia või vähemalt ise sisse kolida. Ehtsana tunduva tšekiga varustatult mindi maja uurima, kuid selgus, et vastaval aadressil olev maja pole mitte ainult tühi, vaid ka väga kenasti lukus ning "müüjat" polnud enam võimalik kätte saada.

Moraal: Ka kõige suuremad kujud on ainult inimesed

Kommentaar: Suurkuju mälestust sellised veider-halenaljakad seigad ehk isegi kaunistavad, käkkide reputatsiooni päästmisele ei aita kaasa ka õpetuse võtmine siilist, kes aukukukkununa lubas õhtul kodust redeli tuua, kui seks ajaks veel välja pole saanud.

Hoobilt meenub ka käputäis klišeesid ja vanarahvatarkusi, aga ei hakka siin ruumi raiskama midagi :P


PS Võibolla mõelda enne järele, kui pidada kavalaks lükkeks väljamõeldist siinkirjutaja joobnud seisundis rodas mängimisest

Ausavõitu capokas,
Seistes kunsti heade külgede säilitamise eest, kus võimalik

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Repetindo o que lhe disse,O desespero se leva a loucura. Desejo a ti bom trabalho no seu BLOG e capoeira.

Sven ütles ...

Tuleb jällegi tõlkima hakata:

"Korrates, mida sulle ütlesin,Meeleheide viib hulluseni. Soovin sulle head tööd BLOGi kallal ja capoeiras."

Probleemi mahavaikimine pole taas kord sugugi hea taktika ja edu soovimine ei lepita.. Meeleheitest juba öeldu kordamine viitab mõttetühjusele vms, tegelikult pole siin suurt midagi analüüsida, olgem ausad.
Lihtne aritmeetika näitab, et kui austust minu ja capoeira vastu ei taasta meile sülitaja, tuleb seda teha neil, kes hoolivad.

Võimalusi on

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...